Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 11 Ноември 2021

На 11.11. православната църква почита Св. великомъченици Мина, Виктор и Валентий – християни воини, загинали за вярата си.

Публикувана в Култура

„Български пощи“ ЕАД напомня, че се разпращат фалшиви електронни съобщения от името и/или с логото на дружеството. Понякога те са под формата на анкети или игри, в които се обявява, че получателят ще получи „награда“ – мобилен телефон, като за целта трябва да потвърди участие, предоставяйки лични данни (електронен адрес, данни от дебитна или кредитна карти и др.) и да заплати такса.

Публикувана в Общество

Библиотеката на НЧ „Наука – 1870 г.” – Троян е новият дом на личната библиотека на големия български поет и писател Любомир Левчев, съобщават от троянското читалище.

Публикувана в Култура

На заседание на щаба за изпълнение на областния план за защита при бедствия, проведено неприсъствено, бе проверена създадената от общините и институциите готовност за зимния сезон. Кметовете докладваха за организацията по планирането на защитата при бедствия и готовността на общинските щабове за действие при усложнена зимна обстановка, а ръководителите на институциите – за състоянието на структурите, за готовността на дежурните екипи и възможността им за съвместни действия.

Публикувана в Общество