Информационен бюлетин на МВР-Ловеч за община Троян (04-05.02.2019 г.)

РУ Троян – за периода от 28 януари до 04 февруари на територията обслужвана от РУ Троян полицаи са извършили проверка на 412 лица и 347 МПС, съставили са 26 акта и 140 глоби с фиш, посетили са 41 сигнали и са образували 1 бързо и 7 досъдебни производства.

Само през вчерашния ден (04.02.) служители на местното полицейско управление са проверили 58 МПС и 62 лица, като за установени нарушения са съставили 16 глоби с фиш и 2 акта.

 


 

Телевизор и сумата от 100 лева са отнети от апартамент в местността «Макаравец» в Троян. Кражбата е извършена в периода от 30 януари до 04 февруари, а криминалисти от РУ Троян продължават работа по случая. Образувано е досъдебно производство.

 


 

Троянски полицаи са задържали извършител на кражби от два имота в региона.

28-годишен мъж от Троян е привлечен в качеството на обвиняем и с постановление на Районна прокуратура - Троян е задържан за срок от 72 часа след като е установено, че на 03 януари е извършил кражба на парична сума /33.00 лева/ от дамска чанта отнета от къща в с. Белиш. Чантата е намерена от полицаите захвърлена в центъра на селото, като от нея са липсвали само парите, а извършителят е задържан малко по-късно на пътя с. Белиш - гр. Троян, като се е придвижвал с велосипед. При проверка е установено , че велосипедът е откраднат от частен дом в Троян.

 

*Информация от ОД на МВР - Ловеч

Споделяне