Директорът на ОД МВР - Ловеч е разпоредил незабавна проверка във връзка с пътен инцидент с участието на служител на РУ - Троян

РУ - Троян РУ - Троян

ОД на МВР - Ловеч съобщава на сайта си, че директорът на областната дирекция старши комисар Станислав Великов е разпоредил незабавна проверка във връзка с пътен инцидент, с участието на служител на РУ-Троян.

На 04 декември около 05.00 часа в РУ - Троян е получен сигнал за пътен инцидент с материални щети между лек и товарен автомобил на улица в града. При пристигане на полицейски автопатрул на мястото на инцидента са установени превозните средства, както и 39-годишен мъж, служител на РУ - Троян във видимо нетрезво състояние. 41-годишния водач на товарния автомобил е тестван с техническо средство, като пробата му е отрицателна. Полицейският служител е отказал тест на място и му е издаден контролен талон за медицинско изследване. Съставен му е акт за нарушение на ЗДвП, иззето му е свидетелството за управление на МПС и контролния талон.

Директорът на ОД на МВР - Ловеч е изготвил предложение до министъра на вътрешните работи за образуване на дисциплинарно производство срещу служителя.

---

Източник: ОД на МВР - Ловеч

Споделяне