Криминална хроника към 28.01.2022 г.

Криминална хроника Криминална хроника

51-годишен от пловдивско село е задържан за срок до 24 часа в РУ - Троян, след като на 28 януари около 01:00 ч. е спрян за полицейска проверка в града и с помощта на техническо средство е установено, че управлява МПС след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,26 ‰ (промили). По случая е образувано бързо производство.

61-годишен от Плевен е задържан за срок до 24 часа в РУ - Троян, след като на 24 януари около 16:00 ч. при управление на лек автомобил край с. Дебнево е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на алкохол. Техническото устройство, с което е тестван водачът е отчело 1,55 ‰ алкохол в издишания въздух. Работата по случая продължава.

На 22 януари в РУ - Троян е образувано бързо производство срещу 19-годишен от свищовско село, който около 05:30 ч. е установен да управлява лек автомобил по улица "Радецки" в града след употреба на алкохол. Техническото средство, с което е тестван водачът, е отчело 1,5 ‰ в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и работата по случая продължава РУ - Троян.

---

Източник: ОД на МВР - Ловеч

Споделяне