Мъж катастрофира в стълб в Орешак, а жена отне парична сума от лек автомобил

На 18.03. катастрофиралата кола още не е отместена, сигнализираха орешачани На 18.03. катастрофиралата кола още не е отместена, сигнализираха орешачани Снимка: Фейсбук профил Наш Иван

На 17 март около 21:30 ч. в село Орешак, 57-годишен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в стълб. В резултат на сблъсъка водачът е откаран за преглед и лечение в болницата в Троян, с наранявания на носа и лицето, и му е издаден талон за медицинско изследване и вземане на кръв за наличие на наркотични вещества и алкохол. На водачът е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

Още от информационния бюлетин на МВР - Ловеч:

Вчера, след получен сигнал и проведени оперативно-издирвателни мероприятия, служители на РУ - Троян са задържали 31-годишна жена, която е отнела парична сума в размер на 590 лв. от жабка на лек автомобил в Троян. Паричната сума е открита и възстановена на потърпевшото лице. По случая е образувано досъдебно производство по чл.194, ал.1 от НК и работа продължават служителите на РУ - Троян.

---

Източник: ОД на МВР - Ловеч

Споделяне