Пътуваща изложба „20 години в полза на армията“

По покана на троянското подразделение на Изпълнителна агенция "Военни клубове и военно-почивно дело" в експозиционната зала, ет. 1. на Информационно-културния център е представена изложба, посветена на 20-годишнината от създаване на агенцията. По думите на ИАВКВПД Валери Стоянов агенцията е създадена, за да осъществява социалната дейност в българската армия, а пътуващата изложба отразява една малка част от дейностите и събитията, които са организирани през годините.

Цялата изложба съдържа 28 банера, но поради малкото пространство в Информационния център са изложени само десет. Те показват моменти от културната дейност в родната армия и почивни бази на море и планина за военните. В продължение на година изложбата ще представя дейността на агенцията в различни градове от страната. Вече е била в София, Враца, Белене и други селища. Снимките са дело на фотографа от Министеството на отбраната Вяра Йовева.

Побързайте да разгледате снимките, защото изложбата е в Троян само до 12.03. - петък! Повече снимки може да намерите и в нашата галерия по-долу!

www.HemusNews.com

Споделяне