Два дни Веселин Маринов пя хитовете си пред троянската публика

Веселин Маринов Веселин Маринов Снимката е илюстративна!

След ковидното отсъствие Веселин Маринов отново бе 2 вечери в Троян, пя своите хитове и някои нови песни, публиката отново бе напълнила докрай салона на читалището и пееше заедно със своя любимец. Втората вечер изпълнителят на „За теб, Българийо“ сподели мъката си от кончината на инж. Марин Радевски, с когото били приятели и който, както е известно на всички, щедро подпомагаше културата, образованието и други начинания в града.

За разлика от друг път нямаше балет, но на сцената бяха съзвездие музиканти – доц. Станислав Лобошки и проф. Красимир Гюлмезов, чийто талант на композитори е известен на всички, и по-младите Теодор Янков на ударните и басистът Радослав Терзийски. В паузите между песните Веселин Маринов сподели, че в Троян има много приятели и е успял да се види с тях, през деня почитателки се радваха от срещата с него, докато се  разхожда по центъра и обядва в бутиковото ресторантче „Гостилница На дворът“.

Певецът благодари на читалищния секретар Станка Марешка за топлото посрещане, на Калина Радевска – че продължава дарителската традиция, на кмета Михайлова и ръководителите на други институции за подкрепата.

 

Споделяне