Благотворителна изложба "Майсторски докосвания: Вдъхновени от природата"

Изложба "Майсторски докосвания: Вдъхновени от природата" в Природонаучен музей - Черни Осъм, Община Троян Изложба "Майсторски докосвания: Вдъхновени от природата" в Природонаучен музей - Черни Осъм, Община Троян

Изложбата "МАЙСТОРСКИ ДОКОСВАНИЯ: ВДЪХНОВЕНИ ОТ ПРИРОДАТА", която се проведе на 21. март в Природонаучния музей, бе осъществена с успех и добър обратен отзив от публиката.

Изложбата представи сувенири на творци от региона, които се вдъхновиха от природата и културата на мястото. Посетителите имаха възможност да се насладят на прекрасни сувенири, създадени от талантливи творци. Авторите, с които музеят работи по проекта, са: Ана Иванова, Енчо Ганковски, Мариана и Неда Личеви, Надежда и Преслава Христови, Николай Йовков и Румен Георгиев.

Изложбата е организирана с благотворителен характер, като средствата от продажбата на сувенири ще бъдат дарени на Националното училище за приложни изкуства „Проф. Венко Колев“ - гр. Троян (НУПИ), за подкрепа на бъдещи творци и организиране на пленер в музея.

Благодарности на всички автори, които допринесоха за успеха на проекта и изложбата.

---

Източник: Природонаучен музей

Споделяне