Да ама не, ние пак няма да ви го позволим и това трябва да си го набиете в главите!!!

Николай Тодоров Николай Тодоров

Общинският съветник Николай Тодоров с остра реакция за подновените желания за строеж на язовир Черни Осъм. Троянци не желаят този строеж. Те искат да се запази природата. По-долу публикуваме поста без редакторска намеса:

По повод поредните щения за строителство на язовир Ч. Осъм, станали мое достояние, първо чрез статията в Троян 21 на г-н Генади Маринов, след това и с поста във ФБ на народните представители г-н Милко Недялков и г-н Васил Антонов, отразяващи отправено от тях питане към министър Аврамова за подновяване строителството на язовир Черни Осъм.

Искам да изразя, първо чрез социалната мрежа моето несъгласие и остър протест към подобни непремерени инициативи, на „нашите уж народни“ представители.
Питам аз на свои ред, като такива обхвата на тяхната клетва, не трябва ли да засяга всички граждани на представляваната от тях общност.

Второ, явно безпардонното отнемане на права от една общност, за да се покрият дефицити в мениджмънта на техните ВиК-та е може би техния модел за развита демокрация ли.
Какво искат все пак те от нас? Те искат повече вода, нали? Даваме ли им вода? Даваме да! Те какво я правят за да не им стига, при положение че населението на представляваното от тях население, се е стопило наполовина през последното 10летие? Ами това, което достигне до населените им места по зле поддържания магистрален водопровод, те го разхищават близо 80% по ВиК системите си!!! Тоест спокойно можем да отчетем изпреварващ пред демографския регрес, темп на безхаберие и немарливост в управлението на ВиК сектора.

Пак питам какво искат???

Те уважаеми троянци искат още повече вода от нас, за да могат след като я пропилеят по неефективната си водопроводна система, да им стигне! Ами ако пак не им стигне. Може би ще поскат да вземем да им носим и с кофи може би!!!

Не, не така господа парламентаристи!

Нестига, че за пореден път отрязахте троянска община от ВиК финансиране, като си заделихте 65мил лева за ВиК, а за нас 0 лева, ами искате да ни съсипете красотите на нашата природа и да подложите на риск нашите хора.

Да ама не, НИЕ ПАК НЯМА ДА ВИ ГО ПОЗВОЛИМ И ТОВА ТРЯБВА ДА СИ ГО НАБИЕТЕ В ГЛАВИТЕ !!!

Споделяне

Медия

Питане на Милко Недялков и Васил Антонов към Петя Аврамова в НС на 14.02.2020