Министърът на образованието във вторник ще посети Механотехникума в Троян

Красимир Вълчев - министър на образованието и науката Красимир Вълчев - министър на образованието и науката Снимка: www.dir.bg

Граждански диалог на тема образование ще се проведе в Ловеч на 9-ти април (вторник) от 16:30 часа в заседателната зала на хотел „Ловеч“. Форумът е част от Платформата за граждански диалог "Европа в нашия дом".

Участие в срещата ще вземат министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, народният представител Станислава Стоянова, член на Комисията по образование и наука в 44-тото НС, народните представители от ПП ГЕРБ Иван Миховски и Калин Василев, кметът на община Ловеч Корнелия Маринова, началникът на Регионалното управление на образованието Еленко Начев. Поканени да вземат участие са директори, учители и родители от детски и учебни заведения, представители на работодателски организации и бизнеса, на неправителствени и синдикални организации и всички граждани.

Преди форума министър Вълчев ще посети в 13:30 ч. ПГМЕТ в Троян, в 16 ч. ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ в Ловеч, ще проведе и работна среща от 15 ч. в Регионалното управление на образованието.

Споделяне