Центърът за обществена подкрепа в Троян с апел за съпричастност

Центърът за обществена подкрепа - Троян Центърът за обществена подкрепа - Троян

Уважаеми жители на община Троян, във връзка със сложната епидемиологична обстановка в Република България, се обръщаме към Вас със следния апел: Поради пандемията и тежките икономически условия, които настъпиха заедно с нея, много от нашите потребители се нуждаят от допълнителна помощ и подкрепа за отглеждане на своите деца. С тази цел създадохме инициативата „Помогни на човек в нужда“, чиято идея е подпомагането на семейства с ограничени финансови възможности. Помощта ще се изразява в закупуването на хранителни продукти от първа необходимост. Задължително условие е продуктите да бъдат пакетирани.

Всички, които искат да „подадат ръка“ и да окажат нужната подкрепа, могат да го направят, като закупят продукти /варива, олио, захар, сол, макаронени изделия, консерви/ и ги предоставят в нашият център. Наша задача ще бъде разпределянето и доставянето по домовете на закупеното от всички нас на поне 10 семейства в нужда. Инициативата ще бъде придружена от снимков материал.

Предварително Благодарим на всички, които ще се включат. Бъдете здрави и отговорни, както към себе си, така и към другите.

Адрес: гр. Троян, ул. "Г.С. Раковски" №17, Център за обществена подкрепа /на партера на блок "Къпинчо"/. Работно време от: 08:30 ч. - 17:00 ч.

www.HemusNews.com

Споделяне