Промени в насроченото заседание на Общински съвет - Троян

Общински съвет - Троян. Снимката е илюстративна и е от минало заседание Общински съвет - Троян. Снимката е илюстративна и е от минало заседание

Във връзка със заповед на Министъра на здравеопазването и новите по-строги противоепидимични мерки, които влизат в сила от понеделник и важат за цялата страна, насроченото заседание на Общински съвет - Троян за 25 март 2021 г. няма да се проведе в предварително обявения дневен ред и се отлага за месец април.

Датата, мястото, времето и дневния ред на заседанието за месец април ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Община Троян, раздел „Общински съвет – Троян“ не по-късно от 7 дни преди самото заседание, съгласно чл.37, ал.3 от ПОДОбС.

За да се спазят нормативните изисквания и срокове, председателят на общинския съвет инж. Петко Пенков свиква ново заседание на 25 март 2021 г., което ще се проведе от 13:30 ч. в салона на НЧ „Наука-1870 г.“ и на което новоизбраният кмет на село Калейца - Татяна Стойкова и новопостъпващият общински съветник Радка Бончевска-Атанасова от листата на ПП "ГЕРБ", която заема мястото на отстъпилия Владимир Шишков, ще положат клетва по чл.32, ал.1 от ЗМСМА.

По информация на Общински съвет - Троян. Официалната публикация може да прочетете на следния линк: [виж тук]

---

www.HemusNews.com

Споделяне