Заради строителни дейности забраниха паркирането пред поликлиниката

Започна изграждането на обслужваща инфраструктура към Центъра за подкрепа на лица с увреждания и техните семейства и Центъра за грижа за лица с умствена изостаналост Започна изграждането на обслужваща инфраструктура към Центъра за подкрепа на лица с увреждания и техните семейства и Центъра за грижа за лица с умствена изостаналост

Във връзка с изграждането на обслужваща инфраструктура към Центъра за подкрепа на лица с увреждания и техните семейства и Центъра за грижа за лица с умствена изостаналост, Община Троян информира, че се забранява паркирането и навлизането към обособения паркинг пред Поликлиниката на ул. „Минко Радковски“. Въведена е временна организация на движението, с която се ограничава движението на МПС в зоната на строително-монтажните работи. Строителните дейности започнаха на 17 март.

Трудноподвижните хора и техните придружители временно могат да спират на ул. „Незабравка“, без да възпрепятстват движението.

Препоръчително е посетителите на Поликлиниката да се насочват към паркинга на болницата.

Паркирането на живущите в района и техните гости може да се извършва в локалното платно на ул. „Минко Радковски“, без да се затруднява преминаването на автомобили.

Благодарим за Вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство, пишат от Община Троян.

Споделяне