Стартира ново партньорство между TSD, НЧ „Наука - 1870 г.“ – Троян и Община Троян

Управителят Герман Гачевски и представители на TSD на среща в НЧ "Наука-1870 г." Управителят Герман Гачевски и представители на TSD на среща в НЧ "Наука-1870 г." Снимки: TSD

На 16.11.2022 г. бяха поставени основите на едно обещаващо сътрудничество в полза на троянските културни институции и жителите на община Троян след среща между представители на екипа на TSD и представители на Общинска администрация, читалище „Наука - 1870 г.“ и библиотеката към НЧ „Наука - 1870 г.“, научаваме от социалните мрежи.

На срещата е било дискутирано възможността TSD да предостави своята софтуерна платформа за управление на бизнес процеси Hydrogen на читалището и да помогне за нейното внедряване, като по този начин да бъде оптимизирана работата на читалището по няколко направления.

Една от възможностите, които са били обсъдени, е систематизиране и картотекиране на архивите за дейностите на читалището с помощта на платформата Hydrogen.

Коментирана е и идеята за изграждането на културен календар в Hydrogen, който да бъде достъпен за всички граждани и да позволява лесно координиране на събитията между различните институции.

Това партньорство е част от КСО политиката на TSD и в унисон с мисията ѝ да дава своя принос и подкрепа на местно ниво, за да подобрява средата, в която всички живеем. От фирма TSD изказват благодарности на Община Троян за това, че са застанали зад инициативата!

Радваме се, че началото на това ползотворно сътрудничество е поставено и предстоят последващи дискусии и работа по гореспоменатите направления. Очаквайте да споделим повече информация в близко бъдеще, споделят още от TSD.

---

По информация на TSD

Споделяне