Свилен Андреев: Изпращам година на житейски обрати Избрана

Свилен Андреев - Народен представител в 46-о Народно събрание Свилен Андреев - Народен представител в 46-о Народно събрание

Равносметката на една година на Свилен Андреев - политолог, Народен представител в 46-о Народно събрание.

Годината беше тежка в професионален и личен план. Трудно изкачени върхове, много препятствия, житейски обрати. В този смисъл, изминалата година бе изключително полезна и обогатяваща за мен, защото, минавайки през такива процеси, човек израства. Трите поредни парламентарни избора създадоха рядко срещана динамика в обществено-политическата ни система и като човек, който взе пряко участие в това, се наложи да отделям по-малко време на близките ми хора. В последните седмици на тази година се опитвам да компенсирам това и мисля, че успявам.

Поглеждайки назад, осъзнавам, че 2021-ва беше една от най-важните ми години. Тя е от онези времеви периоди, които те подготвят за следващите цели, за следващите успехи и неуспехи. Ако трябва да определя изминалата година с една дума, то за мен тя е избори. Избори в живота, избори и в политиката.

Визитка:

Свилен Андреев – политолог, троянец. В последните 7 години е част от екипа на „Знание“ Ловеч, където ръководи реализирането на образователни и социални проекти в Ловешка област.

Народен представител в 46-о Народно събрание от Демократична България, водач на листата за народни представители на коалицията на последните парламентарни избори.

Споделяне