Ограничават движението по пътя за махала „Длъжковска“ във връзка със състезание по летен биатлон

В Троян ще се проведе кръг от Държавното първенство по летен биатлон В Троян ще се проведе кръг от Държавното първенство по летен биатлон Снимката е илюстративна

В периода 28, 29 и 30 септември в Троян ще се проведе кръг от Държавното първенство за средни възрастови групи по летен биатлон, разбираме от заповед, публикувана на сайта на Община Троян.

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, състезатели и треньори участващи в Държавното първенство за средни възрастови групи по биатлон, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и постигане оптимална организация на движението, със заповедта се нарежда следното:

  1. За времето от 13.45 часа до 16.15 часа на 28.09.2021 г. се ЗАБРАНЯВА движението на ППС по пътя за махала „Длъжковска“, в участъка от кръстовището на улиците „Димитър Гимиджийски“ и „Криволак“ до кръстовището пред училището в махалата.
  2. За времето от 08.45 часа до 12.15 часа на 29.09.2021 г. и 30.09.2021 г. се ЗАБРАНЯВА движението на ППС по пътя за махала „Длъжковска“, в участъка от кръстовището на улиците „Димитър Гимиджийски“ и „Криволак“ до кръстовището пред училището в махалата.
  3. Движението на ППС от и за град Троян ще става само след изричното разпореждане на органите по охрана, когато по трасето няма състезатели.
  4. Желаещите да посетят гробищния парк ще се придвижват пеш през забранената за движение на ППС зона.
  5. Няма да се допуска паркирането на превозни средства по банкети и свободни площи по маршрута на състезанието през горепосочения часови диапазон.

С пълния текст на заповедта може да се запознаете на сайта на Община Троян от тук.

Споделяне