"Троян Волей" и "Левски" София подписаха договор за съвместно партньорство

На снимката от паметния миг са легендата на "Левски" и треньор на мъжкия отбор на "Троян Волей" - Христо Илиев, както и президентите на двата клуба, сключили споразумение - Веско Василев и именитият волейболист от близкото минало - Владимир Николов На снимката от паметния миг са легендата на "Левски" и треньор на мъжкия отбор на "Троян Волей" - Христо Илиев, както и президентите на двата клуба, сключили споразумение - Веско Василев и именитият волейболист от близкото минало - Владимир Николов Снимки: ВК "Троян Волей"

От троянския волейболен клуб "Троян Волей" съобщиха добрата новина, че са подписали официално споразумение с българския гранд "Левски" София за съвместно партньорство с основна цел за развитие в детско-юношеското направление.

Конкретните параметри по договора са следните:

  • Продължителността му е със срок от 4 години. По желание на двете страни, то може да бъде удължено с още 24 месеца.
  • Веднъж годишно, треньор от школата на "Левски" ще посети Троян, за да ръководи тренировъчния процес на клуба.
  • "Левски" София ще подпомага "Троян Волей" с разработки за методики, свързани с волейболни и физически тренировки. Трудовете са делото на опитния италиански наставник - Андреа Буратини.
  • При проявен интерес от клубове в страната за волейболист на "Троян Волей", сред които е и "Левски", то столичният клуба ще има силна приоритизация при изрично желание за трансфер.
  • "Троян Волей" ще бъде екипиран по подобие на "Левски" София.
  • През летните сезон за двуседмичен период от време максимум 4 талантливи деца на "Троян Волей" ще бъдат част от тренировъчния процес на "Левски" София.

Официалното споразумение бе подписано на 29 октомври по време на вечното дерби "Левски" София и ЦСКА, на което ръководството на "Троян Волей" беше поканено.

В основата на осъществяването на тази идея е легендата на българския волейбол и "Левски" - Христо Илиев, който в момента е треньор на троянския клуб.

От "Троян Волей" завършват добрата новина със следното: 

Сигурни сме, ЗАЕДНО можем много!

Продължаваме с изненадите съвсем скоро.

И... нали знаете? Най-доброто... Тепърва предстои!

***

По информация на ВК "Троян Волей"

Споделяне