Четири призови места за отбора на „Хемус-1896“ в първото състезание за тази година

Лъчезар Ангелов, Теодор Русев и Владимир Коев на почетната стълбичка Лъчезар Ангелов, Теодор Русев и Владимир Коев на почетната стълбичка Снимки: КК „Хемус-1896“ - Троян

Четири призови места завоюва отборът на колоездачен клуб „Хемус-1896“, който в неделя (03.04.) взе участие в първото международното състезание за тази година за трофей „Велес“ в Македония, с което официално откри сезон 2022. Състезанието бе с общ старт и дистанция от 110 км.

Състезателите на троянския отбор, който бе в състав Владимир Коев, Теодор Русев, Лъчезар Ангелов, Георги Лумпаров, Радослав Грънчаров и Йоан Колев, който се завръща с фланелката на Троян след две години в Италия, се представиха страхотно в Македония и запълниха изцяло стълбичката на победителите при мъжете. Победител е Лъчезар Ангелов, а след него на втора и трета позиция се наредиха съответно Теодор Русев и Владимир Коев.

При юноши старша възраст, Радослав Грънчаров заслужено зае второто място в първия си международен старт, оставяйки пред себе си състезател на домакините от Македония.

Поздравления за силното начало на отбора на „Хемус-1896“ с пожелания за още много успехи!

Тази събота (09.04) ще се проведе и критериумът за купа „Пазарджик“, където отборът от Троян отново ще вземе участие.

---

По информация на колоездачен клуб „Хемус-1896“ - Троян

Споделяне