Мъжкият състав на "Троян Волей" среща "Локомотив" Червен бряг в Троян

Волейболен клуб "Троян Волей" Волейболен клуб "Троян Волей" Снимка: фейсбук на ВК "Троян Волей"

Днес, 18 януари, мъжкият състав на ВК "Троян Волей" ще изиграе своя втори домакински мач от А Националната волейболна група (трета дивизия). Съперник ще е "Локомотив" Червен бряг. Троянският клуб има за какво да си връща, т.к. при гостуването си в Червен бряг, той отстъпи с 1:3 гейма. Момчетата от "Троян Волей" са мотивирани да се реваншират, като се надяват на силна подкрепа от троянската публика.

От клуба очакват, че спортният салон на СУ "Васил Левски", където ще се проведе срещата, ще бъде препълнен и ще достигнат до своя първи успех в първенството.

В Северозападна група на А НВГ (Национална волейболна група) нашият тим е заедно с ВК "Козлодуй", "Изгрев" Ябланица и днешният опонент "Локомотив" Червен бряг. До момента троянският състав след 2 изиграни срещи има 2 поражения - 0:3 у дома срещу "Изгрев" и 1:3 като гост на "Локомотив". Уверени сме, че днес троянския клуб ще достигне до своя първи успех!

ВК "Троян Волей" - ВК "Локомотив" Червен бряг - днес, 18-и януари (събота), в спортния салон на СУ "Васил Левски" - Троян. Начален час: 15:45 ч.


Волейболната програма в Троян ще продължи и в неделя, когато "Троян Волей" юноши (старша възраст) ще изиграят 2 контроли в спортния салон на СУ "Васил Левски".

Програма:

  • 12:15 - ВК "Пирдоп" - "Левски" Карлово (без значение от развоя на срещата, ще се изиграят 3 гейма);
  • 13:40 - "Троян Волей" - "Левски" Карлово (без значение от развоя на срещата, ще се изиграят 3 гейма);
  • 15:30 - "Троян Волей" - ВК "Пирдоп" (без значени от развоя на срещата, ще се изиграят 3 гейма).

 

Споделяне