"Троян Волей" със страхотна победа над "Локомотив" Червен бряг в Троян

Мъжкият състав на "Троян Волей" срещна "Локомотив" Червен бряг в мач от А Националната волейболна група (трета дивизия) и след страхотна игра надви съперника на местна почва с резултат 3:1 гейма.

Срещата се проведе в спортния салон на СУ "Васил Левски", който с малкото си места, бе почти запълнен от троянската публика.

Мотивираният за реванш троянски тим започна мача с много добра игра и под бурните аплодисменти на троянската публика грабна първия гейм с резултат 25:22. Вторият гейм също продължи със страхотна игра на троянските мъже от "Троян Волей" и бе спечелен с доста добра разлика - 25:18. В третия гейм, когато играта отиваше към класически резултат, съперниците от "Локомотив" Червен бряг се съвзеха и дадоха отпор на троянци, с което върнаха един гейм с резултат 25:15. Но това не стресна троянските волейболисти, които водиха играта в целия четвърти гейм и съвсем заслужено го спечелиха с резултат 25:21, с което спечелиха и мача с общ резултат 3:1.

В Северозападна група на А НВГ (Национална волейболна група) нашият тим е заедно с ВК "Козлодуй", "Изгрев" Ябланица и днешният опонент "Локомотив" Червен бряг.

Снимки от срещата може да разгледате по-долу в нашата галерия.

Утре, 19 януари, волейболната програма в Троян продължава, когато "Троян Волей" юноши (старша възраст) ще изиграят 2 контроли отново в спортния салон на СУ "Васил Левски".

Програма:

  • 12:15 - ВК "Пирдоп" - "Левски" Карлово (без значение от развоя на срещата, ще се изиграят 3 гейма);
  • 13:40 - "Троян Волей" - "Левски" Карлово (без значение от развоя на срещата, ще се изиграят 3 гейма);
  • 15:30 - "Троян Волей" - ВК "Пирдоп" (без значени от развоя на срещата, ще се изиграят 3 гейма).

Споделяне