Юношите на "Троян Волей" с домакинска победа над "Локомотив" Червен бряг

Волейболен клуб "Троян Волей" - юноши старша възраст Волейболен клуб "Троян Волей" - юноши старша възраст Снимка: Фейсбук на ВК "Троян Волей"

В неделя юношите старша възраст от волейболен клуб "Троян Волей" се изправиха срещу "Локомотив" Червен бряг. Срещата се проведе от 14:00 в спортния салон на СУ "Васил Левски".

След силна подкрепа от троянската публика и силна игра, дойде и заслужена домакинска победа на юношите на "Троян Волей" срещу "Локомотив" Червен бряг с 3:1 гейма.

Големият интерес към срещата за пореден път доказа твърдението, че в Троян трябва да има волейбол.

В социалните мрежи от клуба споделят и за проявения огромен интерес на тренировките от най-малките троянски волейболисти.

Ето какво споделиха те:

"Ден след домакинския успех на юношите (старша възраст) с 3:1 гейма над "Локомотив" Червен бряг пред препълнени трибуни в Троян, днес на тренировъчното занимание немалко деца се престрашиха да дойдат на своята първа тренировка. Те получиха първи указания от нашия треньор Анатоли Пенев и се насладиха отблизо на Волейбола.

Ако искаш и ти да станеш част от "Троян Волей", да създадеш приятелства и същевременно да се забавляваш, тренирайки волейбол, то ние сме правилното място за теб.

За повече информация - елате на наша тренировка или ни пишете на лично съобщение."

Споделяне