Монтираха шатри за първично селектиране на болни, в мрежата негативни коментари

Монтираха шатри за първично селектиране на болни, в мрежата негативни коментари Снимка: Руслана Попсавова, www.troyanexpress.com

Един на пръв поглед необходим принос в борбата с епидемията събуди негативни коментари на троянци. Става дума за информация от днес в troyanexpress.com, че депутатът Иван Миховски и общинският ГЕРБ съветник Красимир Батолов са монтирали 2 шатри пред Белодробната болница. Шатрите са собственост на Батолов, в тях извън основните сгради на болничното заведение ще се вземат проби от болни пациенти, като тези с признаци на ковид ще бъдат отправени към ковид кабинета, другите ще получават от специалистите указания по лечението си. Това е обяснила д-р Дудевска, управител на СБАЛББ.

Реакцията на този дарителски жест обаче е негативна – по стар навик троянецът не се сеща да благодари, но за сметка на това обявява правенето на каквото и да било за закъсняло, ненужно и т.н. Вихрят се и партийни страсти, без на някого да му дойде наум, че заплахата засяга всички и щом има общ, макар невидим враг, трябва – дори по изключение – обединение в усилията срещу него.

Снимка: Руслана Попсавова, Троян Експрес

Публикация: HemusNews

Споделяне