Откриха труп в реката в село Бели Осъм

Криминална хроника: Труп в реката в село Бели Осъм Криминална хроника: Труп в реката в село Бели Осъм Снимката е илюстратовна!

На 05 юни около 14:30 ч. в РУ - Троян е получен сигнал за труп в река Бели Осъм в с. Бели Осъм. На място е изпратен полицейски екип, извършен е оглед и е установено, че тялото е на 63-годишен местен жител. Следи от насилие не са открити. По случая е образувано досъдебно производство.

Още от информационния бюлетин на МВР:

На 04 юни около 16.15ч. в с. Дебнево, 53-годишен от Габрово при управление на товарен автомобил е загубил контрол над превозното средство, навлязъл е в насрещната пътна лента, където е последвал удар с движещия се там лек автомобил. При инцидента леко са пострадали водачите и двама пътници от товарния автомобил, които са прегледани и освободени. Водачите са тествани за алкохол с техническо средство, като пробата на водача от Габрово е отчела 1.25 промила в издишания въздух. Съставени са му 3 акта за установени нарушения по ЗДВП и е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян.

През почивните дни са започнати 4 бързи производства /3 в РУ Троян и 1 в РУ Ловеч/ срещу водачи, които са установени да управляват превозни средства след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух над 1.2 промила. Задържани за срок до 24 часа са двама мъже от Троян, на 54 и 53 години, установени съответно с 1.36 и 1.25 промила и 39-годишна от Троян, с 2.71 промила показания на техническото устройство. В РУ Ловеч бързото производство е срещу 66-годишен мъж, установен да шофира с 2.19 промила алкохол в издишания въздух.

---

Източник: ОД на МВР - Ловеч

Споделяне