"Троянски глас" вече и в интернет

Вестник "Троянски глас" Вестник "Троянски глас" Снимка: Троянски глас

„Троянски глас“, който повече от 50 години запечатва по страниците си троянските делници и празници, вече има собствен сайт. Може да го откриете на адрес https://glas.troyan.bg. Той е с адаптивен дизайн, подходящ за различни устройства - мобилни телефони, таблети, настолни компютри и други. Върху сайта работиха безвъзмездно общинските служители Димитър Калински, Анна Белперчинова, Елица Наумова и д-р Симеон Арнаудов.

Ще припомним, че наскоро в публичното пространство се прокрадна тревогата, че представители на опозицията на кмета искат закриване на вестника – не бил рентабилен, работел на загуба. Никой не може да отрече обаче, че вестникът се списва професионално от Румяна Моканова. Да се надяваме, че враговете на вестника няма да постигнат своето – най-малкото и защото трябва на медийния пазар да има конкуренция. А че трябва повече смелост, критика към управляващите и местните дерибеи – това се отнася до всички местни медии, които са принудени заради оцеляването си да се съобразяват с конюнктурата.

Сред тези, които подкрепиха „Троянски глас“, подчертавайки, че той трябва да се модернизира, бе и любимата на троянци тв журналистка Красимира Коларова – Аманфо, която от години живее в Констанц (Германия), но не скъса с професията, нито с троянските новини. Тези дни и при нея има новина – Краси влезе в екипа на Евро ТВ Медия. Да пожелаем успех и на нея!

www.HemusNews.com

Споделяне