Новият областен управител Виктор Стойчев на среща с кмета Михайлова

Срещата в кабинета на кмета Донка Михайлова Срещата в кабинета на кмета Донка Михайлова Снимка: Д. Михайлова

Днес областният управител Виктор Стойчев посети Троян и се срещна с кмета Донка Михайлова. Срещата е част от поредицата срещи, които той е започнал с кметовете на общините от областта на място.

Михайлова сподели в социалните мрежи:

Пожелах успех на новия Областен управител Виктор Стойчев по време на първото му посещение в Троян. Искрено желая успех и на неговия заместник Росен Веселинов, досегашен управител на „Общински пазари“ ЕООД – Троян, който беше назначен със заповед на Министър-председателя от 21.01. По време на първата ни среща запознах Областния управител с актуални проблеми от дейността на Общината. Връчих му папка с документация на важни проекти за Община Троян, по които очакваме подкрепа на държавата и персонално на Областния управител. Сред тях са изграждане на Многофункционална спортна зала, реконструкция и рехабилитация на републикански път II 35 в участъка Балканец-Кърнаре, реконструкция на общински път LOV1140 в с. Орешак (ул. „Стара планина“).

А Стойчев коментира публикацията:

Днес проведохме една ползотворна за мен среща, на която потвърдихме намеренията за партньорство с представителите на местната власт. Работата в една посока, в полза на хората, винаги дава резултат.

Ето какво споделя на сайта на областната администрация за срещите си с кметовете още той:

Ще се срещна с всички кметове сега и ще продължа тези срещи, за да обсъждаме взаимодействието си по държавните политики, като, разбира се, няма да спра никого да дойде в кабинета ми в Ловеч, но считам, че на място ще се запозная далеч по-добре с проблематиката и ще разбера къде държавата би могла да помогне, за да живеят хората по-добре. Затова ще ви посещавам често, а и хора от моя екип, които ме подпомагат в преценката на законосъобразността на решенията на общинските съвети и заповедите на кметовете, както и самият аз, ще присъстваме на заседания на общинския съвет при обсъждане на важни за гражданите решения, каза още Стойчев.

Той призова кметовете да не приемат това като надзор от негова страна, а като отношение за решаване на проблема.

Във вчерашния ден В. Стойчев посети кмета на община Луковит Иван Грънчаров и кмета на община Угърчин Станимир Петков.

---

Снимки: Фейсбук профил Донка Михайлова

Споделяне