Отменя се срещата със Симеон Идакиев

Симеон Идакиев и неговата най-нова книга "От Олимп до Тибет" Симеон Идакиев и неговата най-нова книга "От Олимп до Тибет"

Отменя се дългоочакваното гостуване на водещия на незабравимото предаване „Атлас" Симеон Идакиев в Троян, което бе планирано за 24 май, съобщават от общинската администрация. Поради здравословни проблеми, той отново няма да може да зарадва троянци.

Припомняме, че Идакиев трябваше да посети Троян на 24 май и през 2021 година, когато отново здравословното му състояние възпрепятства гостуването му.

Както общинската администрация, така и ние, му желаем бързо оздравяване и се надяваме, че в най-скоро време ще може да проведе дълго чаканата му среща с троянската публика и да представи последната си книга "От Олимп до Тибет"!

Във връзка с най-духовния български празник, на 23 май в салона на НЧ „Наука 1870 г.“, ще се проведе концерта „В света на музиката“ с участието на Вероника Тодорова, Веско Ешкенази и Плевенската филхармония, а на 24 май на централния площад "Възраждане" ще има празнична програма.

Споделяне