Обраха тото пункт в Троян

Днес, 14 юни, около 14:00 часа на телефон 112 е подаден сигнал за извършен въоръжен грабеж в тотопункта на улица "Васил Левски" до блок "Олимп". Взети са пари в брой и лотарийни билети. Отнетата сума е на стойност между 600 и 900 лева. По показания на служителката в пункта, извършителят е бил маскиран мъж, въоръжен с пистолет, който след грабежа е избягал с кола в близост. Предполага се, че е имал и съучастник. Няма информация за пострадали хора.

Незабавно за случая е уведомена Районна прокуратура –Троян, под чието ръководство служители на РУ - Троян и ОД МВР - Ловеч са започнали разследване и са провели оперативно-издирвателни мероприятия на територията на града. През целия следобед се извършваха засилени полицейски проверки на всички автомобили излизащи от Троян, както и на входа на областния град Ловеч. 

Все още от полицията и Окръжна прокуратура - Ловеч няма официална и по-подробна информация. Единствено се съобщава, че "В РУ МВР Троян е образувано досъдебно производство за извършена кражба от тото пункт в гр. Троян".

Повече информация се очаква утре.

Споделяне