Поздравителен адрес по случай първия учебен ден

Първи учебен ден! На добър час! Първи учебен ден! На добър час! Снимка: dir.bg / Снимката е илюстративна!

Уважаеми учители, ученици, родители, 15 септември носи много радост и вълнение, особено за най-малките ученици, които за пръв път прекрачват училищния праг, но искрената емоция от този ден го прави неповторим и различен и за нас - хората, зад които отдавна са се затворили училищните врати.

Уважаеми учители, пожелаваме Ви да съхраните енергията, любовта и всеотдайността, с които упражнявате своята професия. Посрещайте ежедневните предизвикателства с воля и разум и не забравяйте, че вие сте хората, които възпитават бъдещето на нашия град.

Драги родители, бъдете винаги нужната опора, но и важния коректив, за да могат децата на Троян да се превърнат в знаещи и можещи хора, които да ни носят радост и гордост.

Скъпи ученици, помнете, че учим не за училището, а за живота, и трудът и времето, които влагате в обучението си сега, ще Ви се отплатят многократно след време. Нека всеки ден в училище, бъде изпълнен със смисъл, постоянство и съзидание.

Вероятно, новата учебна година ще ни донесе и нови предизвикателства – очаквани и неочаквани, но имаме увереността, че заедно ще съумеем да справим с тях.

Приемете искрените ни пожелания за здраве и успех през новата учебна година!

На добър час!

---

инж. Петко Пенков - Председател на ОбС - Троян *** Донка Михайлова - Кмет на Община Троян 

Споделяне