Партията на Слави с офис в Ловеч

Слави откри офис във Вароша Слави откри офис във Вароша

На 17.02.2021 г. в Ловеч официално бе открит поредният за страната офис на ПП „Има такъв народ“. Присъстваха координаторите от областта – Галина Генова (Тетевен), Борислав Минков (Троян), Борислав Борисов (Луковит), Димитър Кокошаров (Априлци) и Владимир Гаврилов (Ябланица).

Официални гости в Ловеч, както при повечето предишни откривания из страната, бяха членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов.

Празничното събитие започна с водосвет, който отслужи отец Викентий от храма „Света Неделя“ в Ловеч. Домакинът Цветелина Георгиева (координатор на област Ловеч) поздрави всички присъстващи съмишленици и симпатизанти. „Благодаря ви, че сте тук за откриването на първия офис в област Ловеч.“ Тя изрази надеждата си – скоро и в други градове от региона да отворят врати офис-приемни на ПП „ИТН“, които да бъдат в услуга и удобство на заинтересованите.

Тошко Йорданов подчерта, че България, въпреки всичко, е демократична държава и има демократични механизми. „Такъв е и механизмът за делегиране на власт – и това са изборите! Не за „вземане на власт“ – както много често са се изразявали различните управляващи!“ Той посочи, че хората делегират властта на някой, който да работи за тяхно добро. „Само че тези, които в момента имат власт, доказаха, че не заслужават тази отговорност. Те не я разбират и затова мястото им не е в Министерски съвет, а на едно друго място – с режим и добре охраняван организиран начин на живот." Зам.-председателят на „ИТН“ заяви, че на задаващите се на 4 април избори, всички ние трябва да делегираме властта на някой, който е достатъчно отговорен за нея.

Виктория Василева също поздрави всички за това, че са тук и посочи, че навсякъде, където е пътувала за откриването на офисите, ключовата дума е била – страх. „Аз си мисля обаче, че страхът като всяко едно друго човешко чувство – също е въпрос на избор! Човек сам избира, дали да се страхува, без значение точно от какво – дали за живота си, за работата си, за близките си, или за каквото си пожелаете. Затова, щом вие сте тук, значи сте направили своя избор и той е – да не се страхувате!“ Главният секретар на ПП „ИТН“ пожела на всички съмишленици да запазят тази сила, която са намерили в себе си, за да излязат с лицата и имената си, и да кажат: „Така повече не искаме да живеем. Искаме думата ни да се чува!“

Офисът в Ловеч ще приема заинтригуваните граждани в делничните дни. Там те ще могат да получат адекватна информация относно задаващите се избори, застъпничеството за извънпарламентарните партии, както и за всичко друго свързано с целите на ПП „ИТН“.

Приемната е в кв.“Вароша“, пл. „Тодор Кирков“ №14.

По информация от партията

---

www.HemusNews.com

Споделяне