Ралица Йовкова в приключението „Фермата“

Ралица Йовкова Ралица Йовкова Снимка: "Фермата" по bTV

Красивата дъщеря на майстор керамика Николай Йовков и на любимата на много ученици преподавателка по френски Мая Бъчварова – Ралица, влезе във „Фермата“ и даде още едно основание на троянци да следят това шоу.

Представянето ѝ показа нейния талант на керамик четвърто поколение, който прави разпознаваеми изделия и с майсторството си има отличие от Швейцария измежду над 800 кандидати.

Ралица заяви пред камерата, че може много неща – да меси, да цепи дърва и какво ли не още, и работата не я плаши. С цялостното си поведение и изказвания тя показа сдържаност и интелект, особено на фона на останалите жени, които подчертаваха сексуалността си и действаха с прекалена нахъсаност. Ралица се представи пред останалите в момента на запознаването със своите 16-годишни близначки, а преди това спечели оспорвано и трудно състезание с други две кандидатки, което ѝ даде право да живее в Къщата на шампионите. Помогнаха ѝ волята и умението да цепи дърва, куражът да продължи в критични моменти – изпусна обръча, който трябваше да закачи на кол, трудно излизаше от басейна с вода, през който трябваше да се минава.

Успех, Ралица! Дано повториш успеха на Веселка от Борима, която стана големият победител във „Фермата“ преди време.

Споделяне