РЗИ - Ловеч с информация за желаещите да се ваксинират

Ваксина на AstraZeneca Ваксина на AstraZeneca

Имунизационният кабинет на МБАЛ Кардиолайф открива телефонни номера за записване на желаещи да се ваксинират граждани, независимо дали попадат в някоя от фазите на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19. Ще се записват и желаещи за събота и неделя. Кабинетът разполага с достатъчно ваксина на AstraZeneca за обхващане на неограничен брой желаещи граждани. Телефони за записване в работни дни: 068 / 60 28 40 и 068 / 60 28 44.

От утре до края на месец март всяка събота в РЗИ - Ловеч ще работи дежурен имунизационен кабинет за всички, които желаят да се ваксинират. В случай, че има повече желаещи, дежурният кабинет ще работи и в неделя. Телефон за записване 068 / 60 15 18. Ще бъдат обявени допълнителни телефони за записване в РЗИ - Ловеч. Очакваме първите желаещи да се ваксинират още утре (неделя) 21 февруари от 9,00 часа и без записване.

Всички граждани, които желаят да се имунизират, могат да се запишат и при личния си лекар. На личните лекари ще бъдат предоставени достатъчно ваксини за желаещите лица.

Пресинформация на РЗИ - Ловеч

---

www.HemusNews.com

Споделяне