Троянският 24 ноември в мрежата

Вълненията на троянци са свързани с няколко проблема на деня. Светлин Расташки възмутено пита само във фейсбук ли ще се съобщава, че ЧЕЗ ще има профилактика, и цял ден няма да има ток. Ани Христова е допълнила, че и в Априлци е същото. Станислав Генов е споделил, че се обаждал на ЧЕЗ с въпроса защо няма информация на техния сайт. Никола Рахнев е постнал клипче, свързано с подкрепа на медиците от Бърза помощ в София – получили 130 обяда, както и детски рисунки. Въпросът му – в Троян кога ще се случи подобен жест.

Много лайкове има публикация на кмета Донка Михайлова, която пише за пример на доброта - след среща с учителката Даниела Тодорова. Тодорова е решила да дари на троянско семейство средствата от новоизлязлата си стихосбирка. Целта – радостта да имат дете.

Много гневни коментари има под въпрос на Нора Нанева за затварянето на Общинска банка в Троян. Тя ще работи до края на седмицата, най-близкият клон е в Ловеч. Хората са възмутени, че не са уведомени персонално.

Има и снимки на спасено коте, получило грижи във Ветеринарната клиника и готово за нов дом според публикация на Петя Станчевска.

www.HemusNews.com

Споделяне