Сряда, 17 Февруари 2021 21:41

Филип Петров: Честито Шампионе!!!

Владимир Илиев, Милена Тодорова и целият Български национален отбор по биатлон Владимир Илиев, Милена Тодорова и целият Български национален отбор по биатлон

Фейсбук публикация на Филип Петров във връзка с 12-тото място на Владимир Илиев на Световното първенство по биатлон в Поклюка, Словения. Публикуваме я с малки корекции:

"... искам да започна с това, честито шампионе.... защото, колко и странно да звучи, това 1+2=12 място на Световно по Биатлон, на пръв поглед е незначимо погледнато така между другото! Погледнато обаче в детайли, не случайно избрах тази снимка на която са всички тези спортисти, които полагат неистови усилия и невероятни жертви, които ние няма как да знаем!

Владимир Илиев, днес ти за пореден път успя да покажеш и докажеш на целия свят как с желание, търпение и професонални умения, без никакво значение обстоятелствата, които теб и целият отбор съпътстваха, да направиш така да говорят за България и да погледнат водещите страни без да изброявам, а също и с какъв Бюджет и персонал разполагат, твоето стискане със зъби и поглед втурачен напред и попътен вятър с последни сили...., които и без това след карантина, ти и целият отбор успя да поведеш и покажеш качества, които може само да притежава един истински лидер, един истински Шампион, да, за мен и за много хора ти си нашият Шампион и то от много отдавна, но сега може би беше най.... най.... трудно и немислимо да го постигнеш, с контузия и без сили.... да покажеш и поведеш всички твои българчета на снимката и на тези, които Ви обичат по домовете си или младите ви деца в школите, които скачат и се радват и милеят за това така престижно, а за нас шампионско място, това 12 място е като първото - има и по голяма тежест още повече за останалите, които са с теб на снимката!

Това 12 място ми беше по сладко от много други!!!

Бъдете благословени и знайте, че има много хора, които Ви обичат и преживяват всеки един старт с вас!

Най-искрени и сърдечни поздрави от Julia, мен и Maria! ❤️❤️❤️❤️

Българи Юнаци!"

Източник: Facebook страница на Filip Petrov Petrov (оригинала вижте тук)

www.HemusNews.com