Николай Тодоров кани Донка Михайлова и Иван Миховски на предизборен дебат

Кандидатът за кмет на община Троян Николай Тодоров от Местна коалиция "Глас Народен" отправя покана към другите двама кандидати - Донка Михайлова (БСП) и Иван Миховски (ГЕРБ), за предизборен дебат на 20 октомври. Предложената тема е „Развитието на Троян през следващите четири години – перспективи и хоризонти за развитие”.

Публикуваме пълния текст на поканата и предложения регламент:

 

До кандидатите за кмет на община Троян:

г-жа Донка Михайлова, БСП

г-н Иван Миховски, ГЕРБ

 

ПОКАНА

от Николай Тодоров – кандидат за кмет на община Троян за мандат 2019/2023 г., издигнат от Гражданската платформа „Бъдеще за Троян“ чрез Местна коалиция „Глас Народен“

 

В името на честната надпревара, в духа на демократичните ценности и най-вече с грижа за бъдещето на община Троян, аз, Николай Тодоров – кандидат за кмет на община Троян за мандат 2019/2023 г., издигнат от Гражданската платформа „Бъдеще за Троян“ чрез Местна коалиция „Глас Народен“, най-учтиво Ви каня на публичен предизборен дебат на тема „Развитието на Троян през следващите четири години – перспективи и хоризонти за развитие”, на 20.10.2019 г. в договорено с Вас час и място.

Предлагам на вниманието Ви регламент. Подробности около него, мястото, времето и водещия на дебата ще уточним заедно на предварителна среща – разговор, в случай, че приемете поканата.

 

„Говори, за да те видя“ - Сократ

 

Адрес за кореспонденция: Троян пл. „Възраждане“ ТК „Чаршията“ ет.1 приемна на МК „Глас Народен“ телефон за контакт: 0878 509223

8 октомври 2019 г., Троян

 

С уважение:

Николай Тодоров,
кандидат за кмет на община Троян за мандат 2019/2023 г.

 

Примерен регламент

  1. Теглене на жребий за реда на говорене
  2. Представяне на кандидатите и въвеждащи думи на водещия
  3. Всеки от кандидатите говори по темата „Перспективи и хоризонти за развитие на Троян в следващите 4 години“ – по 5 мин.
  4. Всеки кандидат може да зададе по два въпроса към двамата си опоненти (въпроси към единия – отговор, въпроси към другия – отговор) – въпросите са в рамките на 1 мин., отговорите по 3 мин.
  5. Таен въпрос на водещия към всеки от кандидатите (въпросът е различен за всеки от кандидатите) – по 2 мин. за отговор
  6. Заключително обръщение на всеки кандидат – по 30 сек.
  7. Закриване на дебата

 

Продължителност на дебата – в рамките на 1 час.

Споделяне